FUTURE WORKPLACES -SERTIFIOITU TYÖPAIKKA 2020, 2021

iLOQ

Lukitus- ja turvallisuusala

iLOQ on vuonna 2003 Ouluun perustettu yritys, joka tarjoaa älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja. Se vastaa teollisuuden ja teknisen infrastruktuurin tarpeisiin digitaalisilla- ja mobiiliratkaisuilla, jotka tehostavat pääsyoikeuksien jakamista, sekä hallintaa. iLOQ on oman alansa edelläkävijä, jonka tehtävänä on helpottaa päivittäistä elämää monipuolisella valikoimalla turvallisia ja kestävän kehityksen mukaisia tuotteita.

Nykyisin iLOQilla on toimintaa jo seitsemässä maassa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Työntekijöitä iLOQilla on 268.

The Siqnificant Company antoi iLOQille 2020 & 2021 Future Workplaces -sertifikaatin. Sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksen hyvällä työntekijäymmäryksellä. Työvälineenä sertifioinnissa käytetään koko henkilöstölle toteutettavaa Siqni-kyselyä, jolla selvitetään yrityksen omille työntekijöille merkityksellisimpien asioiden toteutuminen työpaikan arjessa.

Vuosi 2021

Liikevaihto 74,1 MEUR
Kasvu 21,3%
Henkilöstö 268

Vuosi 2020

Liikevaihto 61,1 MEUR
Kasvu 21,5 %
Henkilöstö 210