iLOQ

Lukitus- ja turvallisuusala

iLOQ on vuonna 2003 Ouluun perustettu yritys, joka tarjoaa älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja. Se vastaa teollisuuden ja teknisen infrastruktuurin tarpeisiin digitaalisilla- ja mobiiliratkaisuilla, jotka tehostavat pääsyoikeuksien jakamista, sekä hallintaa. iLOQ on oman alansa edelläkävijä, jonka tehtävänä on helpottaa päivittäistä elämää monipuolisella valikoimalla turvallisia ja kestävän kehityksen mukaisia tuotteita.

Nykyisin iLOQilla on toimintaa jo seitsemässä maassa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Työntekijöitä iLOQilla on 129.

The Siqnificant Company antoi iLOQille lokakuussa 2019 Future Workplaces 2020 –sertifikaatin. Sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksen hyvällä työntekijäymmäryksellä. Työvälineenä sertifioinnissa käytetään koko henkilöstölle toteutettavaa Siqni-kyselyä, jolla selvitetään yrityksen omille työntekijöille merkityksellisimpien asioiden toteutuminen työpaikan arjessa.

Liikevaihto 50,2 MEUR
Kasvu 25,0%
Henkilöstömäärä 129