Valta on työntekijöillä

Future Workplaces -sertifikaatti ei perustu työpaikan ulkopuolisten tahojen, tai johdon, ennalta määrittämään malliin työhyvinvoinnista, motivaatiosta tai hyvästä työpaikasta. Sen sijaan, sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä #työntekijäymmärryksellä.

Miten?

Future Workplaces 2024 -sertifikaattia varten työpaikan henkilöstökokemus mitataan Siqni-kyselyllä. Siqni-kysely selvittää, mitkä ovat työntekijöille ne kaikista merkityksellisimmät asiat työpaikalla, ja kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat. Future Workplaces -tutkimukseen voivat osallistua kaikki organisaatiot, joiden henkilöstömäärä on vähintään 20.

Seuraa työelämän vallankumousta

Työelämän vallankumouksen etenemistä voi seurata tutustumalla Future Workplaces -sertifioitujen työpaikkojen tarinoihin blogissa ja podcastissa.

Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen

Future Workplaces -tutkimukseen osallistuminen edellyttää Siqni-työntekijäymmärryskyselyn tekemistä koko henkilöstölle. Kyselyn palvelupaketteihin ja hinnastoon voit tutustua täällä.

Voit ilmoittautua mukaan tutkimukseen, täyttämällä alle yhteystietosi. Voit myös olla suoraan yhteyksissä Future Workplaces -tiimiimme.