Valta on työntekijöillä

Future Workplaces -sertifikaatti ei perustu työpaikan ulkopuolisten tahojen, tai johdon, ennalta määrittämään malliin työhyvinvoinnista, motivaatiosta tai hyvästä työpaikasta. Sen sijaan, sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä #työntekijäymmärryksellä.

Miten?

Future Workplaces 2020 -sertifikaattia varten, työpaikan koko henkilöstö tutkitaan Siqni-kyselyllä. Siqni-kyselyllä selvitetään, mitkä ovat omille työntekijöille ne kaikista merkityksellisimmät asiat työpaikalla, ja kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat. Future Workplaces -tutkimukseen voivat osallistua kaikki organisaatiot, joiden henkilöstömäärä on vähintään 20.

Seuraa työelämän vallankumousta

Työelämän vallankumouksen etenemistä voi seurata pitkin vuotta, lukemalla Future Workplaces -sivuston blogeista tarinoita sertifioiduista työpaikoista. Vuoden 2020 alussa, tulemme lisäksi julkaisemaan Future Workplaces 2020 -listan, jossa nostamme esiin tutkimukseen osallistuneista organisaatioista kaikista kovimman kärjen.

Miten pääsemme mukaan?

Future Workplaces 2020 -tutkimuksen voi omassa organisaatiossa toteuttaa mihin aikaan vuodesta tahansa, viimeistään 15.12.2019 mennessä. Hinnastoon voit tutustua täällä.

Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen

Future Workplaces 2020 -tutkimukseen osallistuminen edellyttää Siqni-työntekijäymmärryskyselyn tekemistä koko henkilöstölle. Kyselyn palvelupaketteihin ja hinnastoon voit tutustua täällä.

Voit ilmoittautua mukaan tutkimukseen, täyttämällä alle yhteystietosi. Voit myös olla suoraan yhteyksissä Future Workplaces -tiimiimme.