FUTURE WORKPLACES -SERTIFIOITU TYÖPAIKKA 2022

NMAC Group Oy (Enmac Oy & Oukotek Oy)

Insinööritoimisto, suunnittelu ja konsultointi

Enmac Oy on innovatiivinen teollisuuden suunnittelupalveluihin, laitetoimituksiin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme asiakkaitamme tuotekehityksen, teknisen suunnittelun, laitos- ja prosessisuunnittelun, energia- ja ympäristöpalveluiden sekä vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla. Olemme ammattitaitoinen ja luotettava kumppani, jonka tekemisen ydin perustuu asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen – osaamisemme avulla luomme asiakkaillemme uutta liiketoimintaa ja tulevaisuuteen tähtääviä tuotteita.
Liikevaihto: 12.2 M€
Kasvu: 20.5 %
Henkilöstömäärä: 135

www.enmac.fi  www.ura.enmac.fi

Oukotek Oy on Suomalainen konsultointi- ja suunnittelupalveluyritys. Oukotek tarjoaa asiakkailleen automaatio-, sähkö-, prosessi-, laite- ja putkistosuunnittelua, sekä asennusvalvonta-, käyttöönotto- ja dokumentointipalveluita. Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttävä ja luotettava kumppani, jolle asiakastyytyväisyys ja työn korkea laatu ovat tärkeitä. Oukotek Oy kuuluu samaan konserniin Enmac Oy:n kanssa. Yhdessä nämä yhtiöt muodostavat yrityskokonaisuuden, jossa työskentelee yli 150 suunnittelun ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla Suomessa.
Liikevaihto: 3 717 k€
Kasvu: 11,4%
Henkilöstömäärä: 41

www.oukotek.fi  ura.oukotek.fi/

Siqni on myöntänyt NMAC Groupille Future Workplaces -sertifikaatin vuonna 2022. Sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmäryksellä. Työvälineenä sertifioinnissa käytetään koko henkilöstölle toteutettavaa Siqni-kyselyä, jolla selvitetään yrityksen omille työntekijöille merkityksellisimpien asioiden toteutuminen työpaikan arjessa.

Vuosi 2022

Liikevaihto
Kasvu
Henkilöstö